Elektronsko bankarstvo

Šta je E-banking

Sve o E-Bankingu...

Svi smo čuli za njega, ali šta je zapravo E-banking?

Danas pričamo o tome koje su pogodnosti E bankinga, da li je siguran i kako da dođete do njega…

E banking ili drugačije elektronsko bankarastvo predstavlja rešenje koje vam omogućava da putem interneta, brzo i lako pristupite svojim računima u banci.
Osim što će vas spasiti od gužve po šalterima, radno vreme mu je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji!

Da li je E-banking komlikovan?

Ma kakvi! Sve što vam je potrebno je računar i internet konekcija. Banka vam dodeli karticu ili token sa pin kodom koji ćete unositi prilikom potvrde plaćanja. Vi na svom računaru instalirate E-banking aplikaciju i preostaje vam samo da popunjavate naloge i uživate u brzini završenog posla.

A bezbednost?

Verujte nam, ovaj način plaćanja je definitivno sigurniji nego da sa sobom nosite novčanik pun para.
Postoje razni načini potvrde identiteta, osim PIN-a koji samo vi znate, imate mogućnost da od banke tražite SMS autentifikaciju, kako bi vam za svako plaćanje stizala jednokratna lozinka na vaš mobilni telefon.

Čuo sam i za Mobilno bankarstvo...

Obzirom da većina ljudi danas najviše vremena provodi sa svojim pametnim ljubimcem, banke su napravile mogućnost korišćenja elektronskog bankarstva na telefonu.
Proces je maltene isti, s tim što imate mogućnost da magiju izvodite u pokretu.

Kome da se obratim?

Pravac u vašu banku! Podnesite zahtev za korišćenje E-bankinga i završite postupak u jednom danu. Ne zaboravite da banke naplaćuju sve što su u mogućnosti, pa tako aktivacija ovog zadovoljstva košta oko 1500rsd, dok vas mesečno održavanje košta u zavisnosti od broja transakcija.

Pored elektronskog bankarstva predlažemo da pročitate više i o Elektronskom potpisu.

Imate pitanje?

Tu smo da vam pomognemo oko svega i rešimo svaku vašu nedoumicu.
Imate problem ili pitanje?
MBA Invest ima rešenje!

Šta je zapravo E-Banking? 2021

Elektronsko bankarstvo Sve o E-Bankingu… Svi smo čuli za njega, ali šta je zapravo E-banking? Danas pričamo o tome koje su pogodnosti E bankinga, da

Forma za osnivanje preduzeća

Forma za osnivanje preduzeća Forma za Osnivanje firme je spremna: U nastavku se nalaze dve forme,  prva je za Preduzetnike a druga za DOO, popunite